Wednesday, December 22, 2010

hye u olls !!

Salam 1 Malaysia

Morning..!!

Wah, semangat betul aku arini, awal2 pagi dah bangun post entry kan !! haha
Sebenarnya aku bangun awal2 ni pon sebab nak reply msg dari sepupu aku kat facebook pasal family gathering kitorang 31st Dec nnt. yang nie, later aku story ek..

Ok, sekarang nie, mood aku still happy tahap gaban. haha!! ayat selalu over kan.
tapi serius, aku happy..

1. aku skang ngah bercuti selepas sebulan buat orientasi di sekolah (ade lagi 2 bulan orientasi tu !!)
2. cuti aku dipanjangkan sikit oleh Puan Pengetua (mungkin die tgk kitorang tekun je wat keje2 yang sepatutnya bukan keje kitorang..huhu)
3. aku dah dimaklumkan, aku akan ngajar fizik tingkatan 4 (5tahun aku belajar, sia2 la kalo tak apply kan2 )
4. gaji dah masyuk (terima kasih kak sal yang berusaha mempercepatkan proses gaji kitorang)
5. aku dapat sambung semula hobi aku yang agak lama aku control nie ==> shopping !! yippi
dan
6. mak dah planning nak g jenjalan sepanjang aku cuti ni


ok, cukup dulu untuk arini..jumpa lagi esok !!

jom breakfast..

♥♥♥♥

Wednesday, December 15, 2010

Demi gaji....hihi

Salam 1 Malaysia

Hye u olls. Ape khabar ? i still caught the flu n cough. homesick kot.
tapi aku masik kuat macam badang tau.. kire berjalan pegi sekolah ari2 tu mampu lagi la..

and makan pon berselera je. hehe


OK..back to the topic.. harini, aku sendiri pon antara percaya dan tidak, telah memberanikan diri jumpa kerani sekolah. Kenape? ha..untuk time2 macam sekarang, tak lain dan tak bukan, mestila pasal gaji.

akak kerani tu macam dah bole agak je aku nak soal die ape. hehe. so, die dengan senyum yang aku rasa manis la, bagitau aku, gaji 20 hb nie masuk.. OMG2..aku tak tau time tu muka aku macam mane (muka tengah control nak senyum. haha)

dah aku tengok akak tu pon mood cam baik je, aku pon tanya la skali pasal wang bantuan akhir tahun tu ( dengan harapan kitorang yang baru posting nie dapat)
die senyum lagi..hihi

"betuah kamu nie, baru keje dah dapat duit bantuan. rm500 lak tu"

waaaaahhhh.. aku sangat suke !! dalam hati,
"ye akak, saya rasa, saya sangat bertuah..."

alaa, korang kalo di tempat aku pon, aku berani jamin, korang mesti lagi suke dari aku kan..


p/s: minggu depan cuti !!
♥♥♥♥

Friday, December 10, 2010

Tomorrow..tomorrow and tomorrow....

Salam 1 Malaysia..

Hey there...ape khabar semua? harap hari nie hari yang bez la untuk kite semua..termasukla aku..
so far, everything is under conntrol..key in markah pon berjalan dengan sangat lancar (baik pulak siste SISPA nie nk cooperate arini..)

then, aku pon dah generate energy..harini, menu lain sikit dari biasa...

MEE KARI

super duper marvelous !! tak tipu .kalo sesape yang tinggal area2 ipoh ni, sila la ke warung mak cik nie..memang kalo korang g kul 9, makanan2 die dah abis.. lain kali, kalo pergi lagi, aku snap pic warung mak cik ni ek..warung nie dekat2 dengan kuarters guru dkt Pengkalan.

ok2..ape kena mengena semua nie dengan tajuk entry aku ni ?? haha

sebenarnya aku just nak bagitau, esok aku nak pergi Tapah jumpa En Azman..hehe..



saje la nak panjangkan entry nie .
mood : H.A.P.P.Y
♥♥♥♥

Thursday, December 9, 2010

Its a wonderful day !!

Rain..rain..go away...
come again another day...
birds and children want to play...


Salam 1 Malaysia..

Its raining today (jarang kan aku start ayat speaking english kan..haha....) so sejuk...tapi aku suke...dapat pulak pekena nasi lemak tadi..so yummy..




First and foremost....aku nak ucapkan HAPPY 23rd BIRTHDAY kepada CIK ZURLIANA ZAINUDDIN (dengan harapan cepat2 bertukar status)


moga panjang umor, murah rezeki, di percepat jodoh n terus menerus ceria seperti sedia ada..

Secondly...aku semakin suka dengan suasana di sekolah ni even, korang faham2 la kan, nak menegur budak2 yang semakin dewasa ni agak menyakitkan hati, tapi cikgu2 kat sini memang best dan superb..

Banyak juga keje yang aku kene buat (cikgu pon kene raging tau..jangan ingat bile jadi student je..huhu) tapi, tak de laa rasa membebankan pon. banyak pengalaman aku dapat n yang paling penting, pengetahuan aku tentang gaji semakin banyak..haha !!


p/s: tak sabar nak jumpa en azman
♥♥♥♥

Wednesday, December 1, 2010

ooohh december...here u are..

Salam 1 Malaysia..

Hello December...hope u will be one of my favourite December in my life...WHY..??WHY??

hah...it is because..(mengambil mood students yg tengah SPM..)

1. ramai banyak sungguh birthday insan2 istimewa on December
-wawa
-nana
-kakda
-kak nadiah

2. i will get my 1st salary....waaaaaahhhhh !!!! sangat best

3. akan berjumpa dengan pria pujaan hati yg rasanya dh sebulan lebih tak jumpa

4. nak g showroom perodua...lalalalalala




cantik kan....myvi EZl...oooohh..termimpi2 dah nie..lg2 kalo dapat kaler nie...
sape rasa cantik, sila angkat tangan sambil buat wave ye..=)

p/s: bile nak datang rajin nie...

♥♥♥♥

Tuesday, November 30, 2010

Convocation!!

Salam 1 Malaysia..

Oke..seperti yang telah aku janjikan semalam, arini aku nak berkongsi la kegembiraan aku dengan kamu2 semua..korang layan je la ek..



konvo aku tu sesi petang, so aku tersangatlah rushing petang tu..dengan kwn2 pon xsempat bergambar...kecik ati..paling terkilan bile course sains terpaksa dibahagi kepada dua sesi; pagi dan petang..so, tak dapat la nak berkumpul dengan semua budak fizik yang lain..so, mane yang ade je la...

tp...i'm too happy sebab dicelah2 menjadi rebutan lensa kamera..(hahahaha..ayat over..) sempat jugak la bergambar dengan Cik Zurliana Zainuddin, my best rumate ever...

sila abaikan en azman disebelah tu yer...dan juga belon spongebob yg dah terpenyek tu..
♥♥♥♥

Monday, November 29, 2010

OMG........jenuh nak membersih nie....

Salam 1 Malaysia...

Ya Allah...bukan main bersawang lagi blog aku nie..nasib baik la ade jugak yang sudi jenjalan kat sini kan..time kasih daun keladi..kalo datang jenjalan lg, jgn lupe klik2 skali..=)
correction....nnt2 sy singgah kembali ye..(^___^)

ok2...
untuk pengetahuan semua, dipendekkan cerita, sebab nak jugak cerita,alhamdulillah... aku kini dah sah bergelar seorang guru yang comel..

lepas dah berjaya interview dan ujian insak, dan jugak berkonvo (nnt aku upload gambar konvo ek..) dapat jugak aku posting sama2 dengan rakan2 seperjuangan aku di UPSI. walaupon ada jugak rakan aku yang tercicir dari penempatan ini, aku doakan dorang jugak dapat sama2 mengajar tak lama lagi..=)

Sekarang, aku menetap di Ipoh, dan bertugas di SMK Kg Pasir Puteh..kira pinggir Ipoh la..subjek ape aku nak ngajar...??belom ditentukan lagi..kemungkinan besar aku akan ngajar sesi petang untuk subjek sains.

Hari pertama aku berjumpa dengan pengetua untuk taklimat, pengetua dah bg cadangan untuk jadi guru pengawas dengan guru koperasi.... ooohhh..mampukah aku?? korang rasa aku mampu tak?? hopefully everything will be ok kan..=)

ok... later aku update lg ye...nak pegi mop n vacuum dulu pe yang patut kat blog nie...

p/s: antara persona dgn myvi...mane ok ek..


♥♥♥♥

Sunday, August 8, 2010

bila itik dan ayam berborak....

salam semua...

it's been quite along time jugak la aku tak berkongsi cerita di blog nie kan..
ekceli, aku ada banyak jugakla perkara yang nak aku kongsikan dengan korang semua..
oke...tu baru mukhadimah..
hehehe

now, back to the entry, bila itik dan ayam berborak..
nie hanya analogi je tau..bukan la betul2 itik dengan ayam berborak..

ok, korang tau kan aku keje sebagai ape kan..
pada yang belom tau, takpe, aku bagitau lagi ek..memandangkan tahap kerajinan aku arinie agak luar biasa sikit..hihi
ok, aku sekarang keje part time di kedai buku..tp, dorang bagi aku keje fotostat..biasala..fast learner..hihik..nada riak..ish3..

nak dijadikan cerita....
petang selasa lepas, adala sorang uncle nie datang kedai..nak fotostat, so aku pon g la dekat uncle tu tanya die...

uncle: u fotostat ini..ini..ini..satu (sambil tunjuk pada tiga helai kertas). yg ini u fotostat empat puluh (sambil tunjuk pada kertas yg lagi satu).

aku: Ooooo..yg ini..ini..ini..satu keping..yg ini empat puluh keping..

uncle tu pon angguk la..

aku g la fotostat..yg 40 keping tu, aku fotostat sampel dulu sekeping.then aku pergi tanya uncle tu, ok ke tak..lepas die pon ok, aku terusla fotostat lagi 39 keping...

done!!

uncle: berapa semua??

aku: rm 1.70

uncle tu sangat terkejut...
aku pon terkejut jugak sebab pelik die terkejut..haha

uncle: sini fotostat berapa sen satu..

aku: 4sen uncle..

uncle: u fotostat berapa keping?

aku: 43 keping...yg tiga nie sekeping..sekeping, yg nie pulak 40 keping

uncle: ishhhhhhh...saya cakap, ini semua buat sekeping saja...

aduhhhhh..aku rasa aku sangat tidak pekak lagi..takkan aku tak tau beza sebutan satu dengan empat puluh kan...siap ulang lagi tau nak dapatkan comfirmation kt uncle tu yang 40 keping tu..haish...

uncle:bla...bla..bla...(keep babbling)

aku pon g kt bos aku...

bos aku settle down..and uncle tu bayar 40sen je...
eeeeiii..geram aku tengok muka uncle tu...

bos: dorang memang macam tu..saya sudah selalu kena..
dulu, ada satu orang tu datang dengan satu set kertas,cakap.."fotostat ini satu empat kosong". saya tanya dia lagi.."satu empat kosong ka"..dia kata, "satu empat kosong la.."
ummi, kalau satu empat kosong, dalam kepala u pikir berapa?

aku: seratus empat puluh la uncle

bos: ha...saya pon fotostat la seratus empat puluh set..u bayang la seratus empat puluh..
bila dia datang mau ambik, dia kata bukan seratus empat puluh...u tau dia nak berapa??

aku: berapa??

bos: dia mau...satu-satu keping, fotostat empat puluh..tapi dia cakap la satu empat kosong..saya banyak pening..lain kali mau kena tulis depan dorang..tunjuk kat dorang, baru dorang tak bole argue dah bila kita dah fotostat..

aku: hermmmmm...kan uncle kan..


*aku tertanya2...sapala yang mula keluarkan tagline..."customer is always right...."
♥♥♥♥

Saturday, July 17, 2010

saya dahhhhh...anda?

Salam semua...

Saya dahhhh...anda???


haha..nie bukan nak promote iklan KWSP ke ape oke..
tapi saje je nak wat havoc seket nie...

hahahaha(gelak dulu...)

sebenarnye, aku baru je daftar mengundi tadi..
ha...korang kagum tak...kalo korang dh lama daftar n siap penah beberapa kali mengundi pon, korang buat2 la kagum oke..=)

tadi masa di kedai, kebetulan ada auntie sorang nie datang nak fotostat borang ape ntah..
then.....

auntie: adik, dah daftar ke mengundi??
auntie tu tny smbil tunjuk2 kat aku..

aku yang cOmel:belum lagi...(sambil tersengih2 kat bos aku)

auntie: umo berapa? dh bole mengundi?

aku yang cOmel: 22 dah..tp tak daftar lagi..

auntie: ha, bole la daftar kt sini..mintak ic je...

aku yang comel pon bergegas mendapatkan icnyer...
sekembalinya aku yang cOmel...

aku yang cOmel: nie makcik....

auntie tu terus amik ic aku yang cOmel n isi form..

auntie:..pendidikan adik??spm kan..

aku yang cOmel: ijazah makcik...

auntie: ijazah????? (mata makcik tu terkebil2..betul,,tak tipoo..) belum dapat keje lagi ke?

aku yang cOmel: saya ngah tunggu interview makcik..

auntie: ooooo...kpli ek..
(aduh.....kpli pulak.....kecik ati aku tau..sensitip nie kalo sebut kpli)

aku yang cOmel: tak la makcik..saya nie graduan UPSI..(dengan penuh bangga tau..=))

auntie: ooooo...bagos2..makcik daftarkan kamu tuk parti ***** ye (hahaha..nie rahsia)

sebenarnya aku pon tak tau nak ngundi sape...serius..aku tak minat pon pasal politik nie..tapi sejarah spm aku A1 tau..as long aku dapat idop aman, malaysia pon tak dijajah semula..aku akan sokong la sesape yang memerintah tu...

*korang dah daftar ke? kalo belum....g cepat2..=)




♥♥♥♥

Friday, July 16, 2010

waaaaahhhhhh...

Salam semua..

herm...semenjak dua menjak nie..
aku macam takde life pulak..
yela, pagi bangun. pegi keje, balik dah kul7 malam..
mata dah berat, ngadap facebook kejap, pastu tido..

waaaaaaahhhh (wah disini bukan menunjukkan rasa kagum tau..)
makin hari, makin malas pulak nak keje..

hahahaha...tengok tu, bile dah keje, ngadu letey....
bile tak keje, ngadu takde duit...
alahai...


*bersyukurlah dengan ape yg kite ade...

♥♥♥♥

Sunday, July 4, 2010

entry ngade...lalala~

Salam...


hye semua..pe khabar??
happy sunday..

nape ek aku cakap entry ngade..??

hehehe..ekceli, juz wanna share sebuah lagu yang aku mula addicted dah nie..

Nadiku – Sabhi Saddi


Suara kisah kita
Yang sehalus sahutan di mata
Segala norma yang melena ku
Pada aroma syurga kita

Nan syahdu cinta menunggu
Sayunya kerna air matamu

Chorus
Nadiku bagaikan berlagu
Nantimu hentikan apa berlaku padamu
Yang ku temu
Hadirmu sambutlah damba dakapanku

Suria kasih kita
Yang berbisik gerimis serinya
Seindah frasa yang damaikan ku
Walau sezarah air mata

Biarku kucup wajahmu
Leburkan saja ia padaku


ape kaitan pulak ngan ngade nie ek..??

hehehe..my mok yg bg..ooohh.tetiba rasa sangat disayangi lak
suke3...♥♥♥

*p/s: kalo korang dah lama dengar lagu nie, buat2 la baru je dengar ek..hehehe..kang obvious sgt aku nie ketinggalan..
kekadang, berjauhan lebih membahagiakan..stuju??

♥♥♥♥

Tuesday, June 29, 2010

tired...(T__T)

Salam semua...

herm..arinie takde bende nak citer..
coz i'm too tired..

seharian berdiri jer kat depan mesin fotostat tu..
napela dorang nie suke fotostat buku ek..beli jer buku tu kan senang..
alaaaa..xde la mahal pon...
lagi pon, untuk jgka masa panjang jugak kan..

haish...
tp, kalo dorang tak fotostat, xde la keje untuk aku nie kan..

huhuhuhu...

nak tido dah...esok keje lagi..

p/s: setiap yang berlaku pasti ada hikmah kan.. =)

♥♥♥♥

Monday, June 28, 2010

gud n nOt rEally bad news.....

Salam 1 Malaysia semua..

Herm..

simple jer entry arinie..coz mata dah berat pulak..

i have 2 news that really wanna share wif u olls..
one gud and another one is bad...ekceli, not really bad la...

ok, lets talk about bad 1st..
again..its about KONVO...
ok, sekarang dah dapat confirmation..konvo aku will be held on 12 okt 2010.
so kepada sesiapa yang berkenaan, silalah block date tu ye...
and borang posting beserta penempatan posting pon dah aku isi dan hantar..
online je pon kan..hihihi..
skarang, hanya berdebar..ok tipu... sebenarnya sangat3 berdebar nak tau keputusan penempatan tu beserta panggilan untuk di interview..
around 12 julai - 23 julai keputusan akan dikeluarkan..
so, juz wait la...hukhukhuk..

and.....

the gud news is....

herm....

aku dah dapat keje..

yeay....jom lompat sesame oke..

yippi..sonok sangat..even gaji takde la seberape..
tp, makan aku balik mkan kat umah, g keje pon jalan kaki jer..
hehehe..dekat sangat ngan umah aku..

keje ape...?

ha..keje kat kedai buku...tapi, aku bahagian fotostat...
herm..aku ingat sempat la berangan2 ke, duduk2 baca buku2 tu ke..tapi, tak sempat langsung..
ade jer orang datang nak fotostat itu ini..
sehari keje 8jam...tapi sonok...ade pitis..
bole shopping2..

so, esok ari ketiga aku keje..
masuk kul 10 pg....
jadi, mau tido la sekarang nie..
coz, must be a lot of work for tomorrow...

so, till then,,nite semua..


*hahaha..maap yer..mcm nak cite seket jer td,,tp sedar2 agak panjang juga celoteh hamba...=)
♥♥♥♥

Saturday, June 26, 2010

meaa in da house.......



*sila baca tajuk n3 ala2 fafau oke..*

Salam semua....

wah wah wah....lama kan aku tak on9....
sejak peristiwa rumour tu....
ha..ingat tak lg pasal rumour tu??

ape??tak ingat...

hurm...oke2...jom kite sesama review balik ..
konvo postponed....ha...ingat tak?

dah mula ingat ek...bagos...

oke, sebenarnye, aku lama ta online bukan pasal bersedey atas kepostponed (ape punya bahasa nie..sila jangan tiru oke..) konvo tu...tapi, aku sangat busy dengan beberapa perkara..

1. kakak aku mau kawen (bila korang baca nie, kakak aku dah pon kawen..hehe)
2. nak cari kerja...nak cari kerja...


so, mari bercerita pasal hal2 yang telah disebut di atas oke..

1. kakak aku mau kawen...pembetulan, kakak aku dah kawen..

lepas je abis praktikal, aku pon terus balik kampung..mak aku seminggu sebelum tu dah sibuk tanya bile nak balik..hehehe..banyak benda katanya nak kena buat..
yela..aku je yang agak fleksibel kan..orang lain semua sibuk ngan keje..
so, dengan malasnye.. penuh kerajinan aku balik..

fuh...banyak giler keje mak aku dah standby untuk aku kat umah..

1st skali, aku kena teman mak pegi kedai bunga, pilihkan bunga (see, betapa pentingnya aku..)
then, kena jahit manik kat curtain...diulang, jahit manik dekat curtain..bukan sehelai tau..
korang bole bayangkan tak..penat...jahit tangan..sape tak penat..
dah tu, jahitkan manik kat baju nikah akak aku..fuh..yang nie kene betul2 teliti..

dah selesai baju pengantin, baju adik beradik pengantin lak..
(hehehe..baju kakak2 aku yang len sekali baju mak aku la)
fyi, baju2 kurung kitorang selama nie, mak aku yang jahitkan, xpernah la baju aku g antar tempah kat luar..semua mom's made..
so, jahit2 pengemas tu mcm kat ujung lengan, kat bawah baju, jahit cangkuk kain n butang baju, aku la kene siapkan...
semuanya jahit tangan...diulang..jahit tangan tau...

so, bagi orang yang tak berapa expert mcm aku nie, keje yang tukang jahit amik masa setengah jam je, aku pulak amik masa sehari...hahaha...dasyatkan..dah la jahit kena tunggu mood lak..
so, bile mood datang je aku menjahit, time laen, aku kumpul tenaga..(^____^)

Ish...mcm panjang dah pulak...
nnt aku smbg cite lam part two pulak la ek..
kang boring lak korang..


gambar nnt aku slow2 upload oke..
tau..korang mesti eager nak tengok kan...hehehe

till then..see u tomorrow

♥♥♥♥

Monday, May 31, 2010

kOnvo in nOv...wawawawawa(T___T)



Salam.....

Pagi nie..tergerak nak view UPSIKINI, blog tempat students upsi dapatkan segala maklumat dalam dan luar upsi...

herm..n guess wat.....

aku dapat berita yang sangat menguciwakan jiwa dan raga aku...

xbole nak terima hakikat nie...





KONVO mungkin bulan nOv.....

ooooowhhhhhh..nonononono..
xbole nak terima nie...



sedey...selalu bulan ogos jer..xpenah la sepanjang empat tahun aku study kat sana postpone selewat nie...

lambat sangat..dah konvo pon bulan noV..abis, bila kalanya nak posting pulak..

herm...so, terpaksa aku cari keje laen dulu sementara nak tggu interbiu..
comfirm!!!..

nak cari keje..nak cari keja..nak cari keje.nak cari keje...
♥♥♥♥

Sunday, May 30, 2010

dear rumour...i hate u . (~__~!)

Salam...

ok..cuba korang baca post kt bwah nie..kejadian nie berlaku semalam . seperti biasa, students2 kesayangan aku la yg akan comment dulu...

sorry, nama diorang terpaksa aku padamkan.. nie dialog antara student A n student B..dua2 sangat kelakar dalam kelas..tp diluar kelas, lagi kelakar..
student B nie paling kelakar dan aku pon xsangka soalan tu yang akan ditanya die..
"siapa rumour"

bile check2 semula,
oooooowh....salah aku jugak...pegi letak dear kt rumour tu..

huhuhu....miss them so much (^______^)


♥♥♥♥

Saturday, May 29, 2010

Happy beeeeeelated tEacher's day (◕‿◕✿)


Salam semua .

Aduhai...org dah smbut wesak day, aku baru nak citer pasal teacher's day .
so sorry...lambat sangat .
tp mst korang2 nak tau kan...mcm mane sambutan teacher's day untuk aku kan .

sebelum tu






HAPPY BEEEEEELATED TEACHER'S DAY TO ALL TEACHERS IN THE WORLD


ok..dah puas jerit dah . skarang nie nak mula cerite nie . dah sedia semua?

17 mei adalah tarikh yg dipilih oleh SEMERA untuk menyambut Hari Guru dan 17 mei 2010 jugak merupakan hari terakhir aku di sana . sedey . sangat sedey . tak terkata tau .

herm.... kami bertiga (aku, cikgu adlina n cikgu rashita ) yg merupakan ckgu praktikal disana diminta membuat persembahan sempana sambutan hari guru tu. so, setelah pening2 pikir, kami sepakat nak wat montaj pasal anak didik kami dengan diiringi lagu 'kenangan terindah' .

lepas tu, dengan penuh keayuan aku pon memanggil kesemua anak2 didik kami naik ke pentas untuk turut sama nanges nyanyi dengan kami lagu season in the sun . nie atas permintaan dorang la..nak sangat nyanyi lagu tu . alih2 semua teresak2 nanges..(T_____T)

disebabkan sambutan yang sangat menggalakkan .sebab dah wat students laen pon nanges..huhuhu..dorang mintak nak nyanyi lagi..so, kitorang ajak dorang nyanyi lagu 'Sempurna' .ditujukan khas bukan buat kami bertiga tetapi buat guru2 SEMERA .

memang persembahan tu tak plan langsung..semua pelajar berdiri dan nyanyi lagu 'sempurna' ramai2 . terharu sangat .

dan akhirnya....sesi memberu hadiah .suke . (◕‿◕✿)

mcm biase, layannnn je la ek..








♥♥♥♥

Friday, May 28, 2010

it's farewell....(T_____T)

Salam.....

herm..lama jugakkan aku tak update blog nie....bukan ape...paham2 je lakan, bile dah balik umah nie..lambat la seket nak on9 pon...

so...ade beberapa laporan nak aku smpaikan..ade sedey n happy...but...sedeyla yang banyak nie..

ok..back to n3......aku nak citer pasal SEMERA kesayangan aku....(^____^)

17 mei yang lepas was my last day being practical teacher at SEMERA...so, budak2 nie dah plan nak wat farewell party dekat taman metropolitan batu....cantik sgt taman tu...ape yg speselnye aritu, cikgu2 praktikal dorang nie la yang akan masak untuk dorang....vavavava...bukan main best betul idea tu kan....never mind...students punyer pasal..

asalkan korang dapat A maths n pass wif flying colours in physics dah la ek...

so, 16 mei...setelah semalaman tak tdo, kitorang pon sama2 menyambut farewell party tu yang mane disertai oleh kelas2 yang kitorang ajar nie...
4 bestari, cekal, dinamik, gemilang, harmoni n ikhlas......

layn je la ek...





♥♥♥♥

.:k.a.w.a.n:.

There was an error in this gadget