Thursday, January 20, 2011

Contest pic ITAM PUTIH paling COOL !

Salam 1 Malaysia..

Kerja aku sudah siap.

Untuk Puan Pengetua, "Puan dah boleh chek buku kedatangan kelas saya !!" weeeee..


oke, sekarang aku bole la tumpu pada contest yang sekali lagi di tag oleh sista aku. contest pic HITAMPUTIH paling COOl !
nie banner untuk contest nie..cool kan !!

contest nie anjuran si gadis bermata coklat - siti fatimah

so, untuk pic hitam putih yang aku rasa paling cool ada pic anti-gravity nie..

pic nie kitorang ambil masa kelas terakhir kitorang di UPSI. so, memang sangat cool bile dapat tgk lompatan anti-gravity nie..lagi2 berbaju kurung pulak kan.. aku memang paling suke pic nie. sangat spontan, spoting dan cool !!

so, aku mau tag

warnida

mimie
anastasyea
Ijah emo-temo
yana

heee..kalo dapat rm100 nie, aku nak borong shawl banyak2 kt sabak bernam..siyes cantik dkt sana(^__^)

♥♥♥♥

weee...



Salam 1 Malaysia !!

Selamat Hari Thaipusam pada yang menyambut. Yang mana bercuti, selamat bercuti. so, ape korang buat arini??

aku terpaksa cancle segala plan nak g cuci2 mata sebab belom siapkan buku rekod kedatangan pelajar lagi..bile masa semakan rekod kedatangan tu dah dipendekkan pengetua, baru tau takot..hehe

oke, tak mau cite pasal keje, kite cite pasal makan nak?? sape nak angkat keyboard oke .

pagi nie, seawal pukul7, aku dah bangun. semangat betul nak g breakfast. padahal pkul 8 baru nak kuar.. so, aku dan housemate2 aku (wahy n amy) gerak la menaiki wut wut..
(suspen tak wut wut tu ape..nanti aku story kat entry laen oke..)
nie la amy dan wahy..yg belom mandi haha nnt aku story pasal dorang pulak ek

tempat breakfast yang kitorang nak g tu sebenarnye warung tepi jalan jer. pkul 6 dah buka..sebabnye warung tu tepi jalan je yang sangat sibuk. encik2 pemandu lori rajin jugak singgah breakfast kat situ..

memang sedap sangat. menu yang ade bukan nasi lemak je, tapi ade me kari (aku penah cerita kat entry sebelum nie), me sup, kuey teow kerang goreng, me hailam, char kuey teow n me bandung.. korang sila jangan konpuis oke..nie memang menu untuk breakfast. semuanye makcik tu goreng time tu jugak. so, sangat sedap, panas dan sedap. haha !!




♥♥♥♥

Saturday, January 15, 2011

mY 1st GiveAway in 2011(^__^)




Salam semua !!
Miss badly berblogging ni.. sory tak sempat nak mengUPDATE blog nie. so, since esok cuti umum, aku mengambil kesempatan nak cover semua story yang aku saje tunggakkan untuk tahun baru 2011 nie..

Oke, berbalik pada entry, entry nie adalah entry pembukaan untuk blog "mEaa pUnyer liFe" bagi tahun 2011 nie yang berupa GA. Thanx kepada my lurvely sista sebab tag saye !!

Untuk pengetahuan u olls, nie first GA yang aku join tau !! (fine, sila sengih beramai2) Bukan tak de yang mengajak, tetapi waktu aku yang sangat terbatas menghadkan la aku untuk join GA yang blogger2 anjurkan. so, dah ade masa n peluang nie, aku grab je la kan. mane la tau, rezeki di tahun baru kan..
angkat kening sikit (^____^)

GA nie dianjurkan oleh fieza since her elder sis is getting married.
Yang nak join, boleh baca syarat kat bawah nie..syarat2nye senang saje :

Uolss hanya perlu buat entry bertajuk "My 1st GiveAway in 2011"

Letak banner GA
yang dekat bawah ni..letak dalam post entry dan jugak sidebar
uolss..


Tag 3 orang..make sure yang kena tag tu tau oke..nak tag lebih 3 orang pon takpe..macih banyak2..
so, aku tag

nana comel
my kazen ijah

norshakeela

Follow blog fiezah sebab senang kan nak tau pasal perkembangan beliau (ayat mengampu nie..lalala) dah follow, selitkan id sekali ye !!




♥♥♥♥

.:k.a.w.a.n:.

Sudoku Puzzles