Sunday, February 13, 2011

cuti2 bersama buddies !!

Hye there...how are u guys ??

aku??hermmm..currently memang sangat bz since ada pertambahan jawatan..tp, still curi2 masa untuk blog nie..

ok, cite nie agak basi la..tp aku nak gak story dekat sini sebab bukan senang nak jumpa buddies merangkap best frenz aku di Sultanah Asma dulu kan..

Last school holiday, we oll memang dah plan awal nak pegi melawat sorang lg bez fren - farhanis yang baru saja selamat melahirkan bayi lelaki yang sangattttt cumil....Aqil Wafeeq (sedapkan nama die)

so, since dah masing2 semua dah bekerjaya, masing2 pon bergaya la dengan hadiah mahal2 untuk baby wafeeq..(dan gambar hadiahnya tak teringat pon nak snap..huhu)

aku pagi2 dah bergerak dari s.Petani sebab dah janji nak g terjah baby wafeeq pukul 10. alih2, tukar plan pulak sebab ade lagi pertambahan ahli rombongan che kiah. mau berjanggut kami tunggu sebab dorang plan nak g berkonvoi sama2 lepas lunch..

so, si bijak Nurul Najwa a.k.a wawawee bg la cadangan g main bowling..hahaha..aku, ayin n husna terus je stuju.


p/s: punya sonok jumpa farhanis dengan baby wafeeq, sampai lupe nak amik gambar together2..hehe..nnt i tempek lg kat sini ek..


♥♥♥♥

.:k.a.w.a.n:.

Sudoku Puzzles