Friday, December 10, 2010

Tomorrow..tomorrow and tomorrow....

Salam 1 Malaysia..

Hey there...ape khabar semua? harap hari nie hari yang bez la untuk kite semua..termasukla aku..
so far, everything is under conntrol..key in markah pon berjalan dengan sangat lancar (baik pulak siste SISPA nie nk cooperate arini..)

then, aku pon dah generate energy..harini, menu lain sikit dari biasa...

MEE KARI

super duper marvelous !! tak tipu .kalo sesape yang tinggal area2 ipoh ni, sila la ke warung mak cik nie..memang kalo korang g kul 9, makanan2 die dah abis.. lain kali, kalo pergi lagi, aku snap pic warung mak cik ni ek..warung nie dekat2 dengan kuarters guru dkt Pengkalan.

ok2..ape kena mengena semua nie dengan tajuk entry aku ni ?? haha

sebenarnya aku just nak bagitau, esok aku nak pergi Tapah jumpa En Azman..hehe..



saje la nak panjangkan entry nie .
mood : H.A.P.P.Y
♥♥♥♥

6 comments:

nabilah_2908 said...

wah..seronoknya dia nk jumpa buah hati... :)

take care yupp... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BROKEN RELATIONSHIPS

nadzmien said...

geli aku baca/....wahaha...
mood: kenduri-kenduri kenduri..
esok aku mau p kenduri bella..

ummi maisarah said...

>nabilah

yupp..thanx tau
jom2 !!

ummi maisarah said...

>kak

haha geli = J.E.L.E.S

siti nurkhijah said...

cepat p jumpa dia tanya bila dia nak mai ursha SP... untung2 thn depan leh mak teh buat catering lagik..

p/s: aku terliur mee hang tu

ummi maisarah said...

>ijah

haha..dh tny, dia kata tggu la sket thn lg..

p/s: mee tu memg sedap tau..nnt mai ipoh, habaq la..bole bwa p mkn kt sana..=)

.:k.a.w.a.n:.

There was an error in this gadget