Wednesday, December 22, 2010

hye u olls !!

Salam 1 Malaysia

Morning..!!

Wah, semangat betul aku arini, awal2 pagi dah bangun post entry kan !! haha
Sebenarnya aku bangun awal2 ni pon sebab nak reply msg dari sepupu aku kat facebook pasal family gathering kitorang 31st Dec nnt. yang nie, later aku story ek..

Ok, sekarang nie, mood aku still happy tahap gaban. haha!! ayat selalu over kan.
tapi serius, aku happy..

1. aku skang ngah bercuti selepas sebulan buat orientasi di sekolah (ade lagi 2 bulan orientasi tu !!)
2. cuti aku dipanjangkan sikit oleh Puan Pengetua (mungkin die tgk kitorang tekun je wat keje2 yang sepatutnya bukan keje kitorang..huhu)
3. aku dah dimaklumkan, aku akan ngajar fizik tingkatan 4 (5tahun aku belajar, sia2 la kalo tak apply kan2 )
4. gaji dah masyuk (terima kasih kak sal yang berusaha mempercepatkan proses gaji kitorang)
5. aku dapat sambung semula hobi aku yang agak lama aku control nie ==> shopping !! yippi
dan
6. mak dah planning nak g jenjalan sepanjang aku cuti ni


ok, cukup dulu untuk arini..jumpa lagi esok !!

jom breakfast..

♥♥♥♥

4 comments:

sis shuhada said...

hamboi3...
hat perkara no.6 tu paling tak tahan, kan? kan?

siti nurkhijah said...

dah dpt keta baru patut la nak p jalan2 sakan depa no...

ummi maisarah said...

kakda => hahaha..tu la pasai

ummi maisarah said...

ijah => hehehe..jom2 kita berkonvoi p langkawi..hee

.:k.a.w.a.n:.

There was an error in this gadget