Wednesday, December 15, 2010

Demi gaji....hihi

Salam 1 Malaysia

Hye u olls. Ape khabar ? i still caught the flu n cough. homesick kot.
tapi aku masik kuat macam badang tau.. kire berjalan pegi sekolah ari2 tu mampu lagi la..

and makan pon berselera je. hehe


OK..back to the topic.. harini, aku sendiri pon antara percaya dan tidak, telah memberanikan diri jumpa kerani sekolah. Kenape? ha..untuk time2 macam sekarang, tak lain dan tak bukan, mestila pasal gaji.

akak kerani tu macam dah bole agak je aku nak soal die ape. hehe. so, die dengan senyum yang aku rasa manis la, bagitau aku, gaji 20 hb nie masuk.. OMG2..aku tak tau time tu muka aku macam mane (muka tengah control nak senyum. haha)

dah aku tengok akak tu pon mood cam baik je, aku pon tanya la skali pasal wang bantuan akhir tahun tu ( dengan harapan kitorang yang baru posting nie dapat)
die senyum lagi..hihi

"betuah kamu nie, baru keje dah dapat duit bantuan. rm500 lak tu"

waaaaahhhh.. aku sangat suke !! dalam hati,
"ye akak, saya rasa, saya sangat bertuah..."

alaa, korang kalo di tempat aku pon, aku berani jamin, korang mesti lagi suke dari aku kan..


p/s: minggu depan cuti !!
♥♥♥♥

3 comments:

nun alif nun alif said...

ummi!!! harap2 gaji nana pon 20hb ni.... kalo xde.. saya sedih!! (padahal keje br seminggu, dah beria nak gaji cepat)

ummi maisarah said...

na !! haha tau pon.. tp xpe, kalo xdapt jugak blan nie, 4 sure bln depan dah masuk. check akaun ari2 tau..=)

nadz said...

amin...bleh la belanja I kenny rogers..

.:k.a.w.a.n:.

There was an error in this gadget