Thursday, December 9, 2010

Its a wonderful day !!

Rain..rain..go away...
come again another day...
birds and children want to play...


Salam 1 Malaysia..

Its raining today (jarang kan aku start ayat speaking english kan..haha....) so sejuk...tapi aku suke...dapat pulak pekena nasi lemak tadi..so yummy..




First and foremost....aku nak ucapkan HAPPY 23rd BIRTHDAY kepada CIK ZURLIANA ZAINUDDIN (dengan harapan cepat2 bertukar status)


moga panjang umor, murah rezeki, di percepat jodoh n terus menerus ceria seperti sedia ada..

Secondly...aku semakin suka dengan suasana di sekolah ni even, korang faham2 la kan, nak menegur budak2 yang semakin dewasa ni agak menyakitkan hati, tapi cikgu2 kat sini memang best dan superb..

Banyak juga keje yang aku kene buat (cikgu pon kene raging tau..jangan ingat bile jadi student je..huhu) tapi, tak de laa rasa membebankan pon. banyak pengalaman aku dapat n yang paling penting, pengetahuan aku tentang gaji semakin banyak..haha !!


p/s: tak sabar nak jumpa en azman
♥♥♥♥

3 comments:

doubleheart team said...

makanan feveret : nasi lemak. best!

ummi maisarah said...

memg feveret tu...=)

nun alif nun alif said...

ummi!!!! saya br perasan entry ni!!! thank u sooo much!!!!! love it... maceh ye darl.. saya rindu kamu!!!!

.:k.a.w.a.n:.

There was an error in this gadget