Monday, May 31, 2010

kOnvo in nOv...wawawawawa(T___T)



Salam.....

Pagi nie..tergerak nak view UPSIKINI, blog tempat students upsi dapatkan segala maklumat dalam dan luar upsi...

herm..n guess wat.....

aku dapat berita yang sangat menguciwakan jiwa dan raga aku...

xbole nak terima hakikat nie...





KONVO mungkin bulan nOv.....

ooooowhhhhhh..nonononono..
xbole nak terima nie...



sedey...selalu bulan ogos jer..xpenah la sepanjang empat tahun aku study kat sana postpone selewat nie...

lambat sangat..dah konvo pon bulan noV..abis, bila kalanya nak posting pulak..

herm...so, terpaksa aku cari keje laen dulu sementara nak tggu interbiu..
comfirm!!!..

nak cari keje..nak cari keja..nak cari keje.nak cari keje...
♥♥♥♥

7 comments:

nabilah_2908 said...

uish..lama lagi tu...hmm...sabar la yer..

ok gak tu..cari kerja lain dulu...wat tambh pengalaman.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
IKAN SWEETSOUR & SUP TULANG

sis shuhada said...

acu! mai la keje kat umah I... hik3.

NUNU EERA said...

i pun tgh cri kje ni..mcari n trus mcari..:(

gooseberries said...

huhu..sabar yer. hurm kwn sya pon study upsi. tetibe lak konvo nov. bru je nk celebrate sesama bcoz sy nye bln 8.hurmm

ummi maisarah said...

tu la...sedey..dorg ckp postpone sbb puasa time tu...so, nak x nak, tggu lepas raya la...hukhukhuk

LiLy said...

korang ade interview plak ker nnt?iview ape ek?

ummi maisarah said...

ade lily..1st interview untuk penempatan posting...
kire kalo pngk bagus pon, tp spoilt time interview, susah jugak nak posting kat sekolah nnt..
2nd bile dah start ngajar, akan di interview untuk sah jawatan pulak..
means, kalo dapat posting(mengajar, kite belum sah lagi penjawat awam..=)

.:k.a.w.a.n:.

There was an error in this gadget