Saturday, May 1, 2010

Mode Gumbira...(✿_✿)

Salam....

sonok arinie...

akhirnya, berjaya jugak aku buat blog untuk students2 aku..

dorang asyik mintak notes jer..

budak2 sekarang..sgt up-to-date..

so, aku pon tak nak la ketinggalan kan...terus jer create blog..

Einstein jR.

blog nie lebey kepada nota2 fizik dan ada jugak aku link kan dengan beberapa blog yang dibuat oleh cikgu2 lain tentang sunjek yang dorang ajar..

harap, blog nie akan diterima la dan dapat membantu students aku khasnya serta pelajar2 jurusan fizik umumnya..


p/s:ayat kali nie mcm skema jer kan..hehehe

1 comment:

Ena said...

dasyat la cikgu nie.. hehehe

.:k.a.w.a.n:.

There was an error in this gadget