Monday, May 10, 2010

SELAMAT HARI IBU....

Salam.....

mak....lurve you so much...till the end

rasanya belum terlambat lagi kot nak wish selamat hari ubu pada semua insa yang bergelar ibu especially kapada followers2 ku yang tersayang nie...

korang dah wish ke??

macam mane sambutan tahun nie..sonok??mak2 or ibu2 or mama korang eppy tak??

ha..aku dah wish..sebab tu asyik menanya je ..hehehe...

tapi..wish pon melalui phone jer..nak jumpa, minggu depan baru balik kedah..(T_____T)
n of coz no celebration..but, mom seem's so happy...why???

coz awan danial ade..hehehe...
skang nie, aku yang bongsu nie pon rasa terabai.....ngade je kan..
hehehe

ok la....pada yang belom wish...g wish cepat2..
n...nak celebrate or shows appreciating kt ibu2 korang bukan kena tunggu mother's day jer tau...bile2 jer bole....lurve never end...

till then...see ya..(^___^)
♥♥♥♥

1 comment:

:"♥Warnida:"♥ said...

selamat hari ibu...kirm slam mak k..
^_^ snyum2 sllu

.:k.a.w.a.n:.

There was an error in this gadget