Tuesday, May 4, 2010

kakak vS otrOman



Salam....

entry aku kali nie kalau korang perasan la kan..lebey kurang entry akak aku..hehehe...

yela..kakak makin obses dengan otroman die..hehehe sampaikan aku pon dipaksa buat otroman and raksasa dengan lego die.. bukan main sonok die bile dapat otroman and raksasa lego tu...memang tak lepas dari tangan la.. bile aku nak ambil gambar die...lagi la sonok die...korang tengok je la, bukan main lagi kakak posing dengan lego2 die tu..hehehe..

kakak start minat otroman nie bile die tertengok rancangan otroman kosmos di astro ceria. start dari aritu, terus die asyik tanya bile lagi dapat tengok otroman kosmos tu..ari2 la..tengah ari, petang, malam...semua tanya.. sampaikan kalau ajak die g makan kat luar, die tanya, sempat lagi tak tengok otroman kosmos..hehehe..tu belum lagi kalau iklan..isau la die..takot citer tu dah abis..bile citer tu dah abis, mesti die tanya, bile lagi ade cite otroman..hehehe

ha....kalau temankan kakak tengok otroman..atau ape2 citer la kan...mesti dipersiapkan ilmu didada...sebab kena bersedia dengan apa sahaja soalan die yang pastinya bermula dengan "kenapa"...

contoh la kan..macam aritu tengok dengan die, "kenapa otroman tak pakai pedang...?", "kenapa otroman pakai seluar..?" "otroman ade jari tak..?" n soalan yang paling kelakar dan aku paling tak sangka la kan...

"acu, otroman sikat rambut tak...?"

aduyai..kakak...so sweet...(^_______^)

sekarang nie, bukan saje otroman kosmos, otroman dyna, otroman tiga, otroman taro, otroman nexus, semua die dah kenal....and betapa undatenya anak buah aku yang sorang nie, sampaikan mintak mama die bukakan cite otroman2 nie dekat youtube ha...see...budak zaman sekarang....


4 comments:

nabilah_2908 said...

haha..cute jer...

otomen mana sikat rambut.sbb dia takde rambut..hehe

jom ke APA KATA HATI pulak,
IKHLAS KE

✿ shuhada said...

kakak tanya mcm tu? Hahaha.. lawak la dia neh.

gooseberries said...

hehe..mcm kita gak minat otromen.. =)

ummi maisarah said...

nabilah...

tepaksa cakap otromen sikat rambut sbb nak pakai topeng coz nak pujuk kaka sikat rambut jugak..hehehe

kakda...

betoi..time dok sembang ngan kakak dlm bilik..hehehe

gooseberries...

hehehehe..

.:k.a.w.a.n:.

There was an error in this gadget