Friday, May 28, 2010

it's farewell....(T_____T)

Salam.....

herm..lama jugakkan aku tak update blog nie....bukan ape...paham2 je lakan, bile dah balik umah nie..lambat la seket nak on9 pon...

so...ade beberapa laporan nak aku smpaikan..ade sedey n happy...but...sedeyla yang banyak nie..

ok..back to n3......aku nak citer pasal SEMERA kesayangan aku....(^____^)

17 mei yang lepas was my last day being practical teacher at SEMERA...so, budak2 nie dah plan nak wat farewell party dekat taman metropolitan batu....cantik sgt taman tu...ape yg speselnye aritu, cikgu2 praktikal dorang nie la yang akan masak untuk dorang....vavavava...bukan main best betul idea tu kan....never mind...students punyer pasal..

asalkan korang dapat A maths n pass wif flying colours in physics dah la ek...

so, 16 mei...setelah semalaman tak tdo, kitorang pon sama2 menyambut farewell party tu yang mane disertai oleh kelas2 yang kitorang ajar nie...
4 bestari, cekal, dinamik, gemilang, harmoni n ikhlas......

layn je la ek...





♥♥♥♥

1 comment:

sis shuhada said...

bestnya piknik tepi tasik...

.:k.a.w.a.n:.

There was an error in this gadget