Thursday, April 29, 2010

patUt tak....??

Salam....

Patut tak ek....

patut tak aku buat satu lagi blog untuk students aku....??

dorang mintak aku uploadkan notes2 fizik nie kat dorang....

stakat nie, aku juz bagi cd jer..tu pon ade yang tak sempat ambik...

mengikut guru cemerlang sekolah nie, die siap ada website lagi juz untuk upload notes kimia untuk students2 die...

so, patutkah aku mengikut jejak guru cemerlang itu...

patutkah.....??




2 comments:

nabilah_2908 said...

hrumm..patut...itu lebih mudah n cepat...jimat cost...huhu.. ;)

ummi maisarah said...

ha'ahkan.....so..kena create blog baru la nie...(^_^)

.:k.a.w.a.n:.

There was an error in this gadget