Thursday, April 8, 2010

cikgu....saya dah aDD ckgu kat fB.....(T_T)

Salam....

ha...nie la yang terjadi bile dapat students yg sangan up to date dengan teknologi n umo pon lebey kurang jer...

ade ke patot, dorang pakat ramai2 g searh nana aku kat fB..yg best sangat tu...memang senang la dorang nak jumpa..taip jer nama penuh aku yg tertera kat name tag aku tu..dah jumpa...

lahai....betuah betul....

dah tu, siap add ha..n gtau lak kengkawan yang laen...

"cikgU ummi ade facebook.....aku dah add....."
(T_T)

dear students, kamu jangan expect saya akan accept kamu tau..never ever slagi saya ngajar kamu..nnt bocor la segala rahsia saye..

hehehe...

eh korang...aku dah mula kelas tambahan maths n physics untuk students aku...kire persediaan awal untuk dorang punyer mid sem exam nie..n feedback dari dorang, sangat bagos..aku jer la yg agak penat...

ada ke nak aku wat ari2...diorang ingat cikgu dorang nie pakai bateri energizer ke ape..



1 comment:

ctnurkhijah said...

kalau hang excep nnt senang la depa tanya soalan bocoq...
byak ka rahsia? gambaq profile tu kita suka la..

.:k.a.w.a.n:.

There was an error in this gadget