Saturday, April 24, 2010

interrupt itu MENCELA.......

Lagi perbualan antara students dengan cikgu mereka yg comel..


"Cikgu..betul tak saya jawab nie...?"
tanya seorang pelajar sambil menunjukkan die punyer latihan maths.

"Herm....betul dah nie....Eh, sy nak interrupt jap ek.. kamu ade pergi tusyen tak?"

"Interrupt?...interrupt tu ape cikgu??..."

"Interrupt tu mencelah....sy nak mencelah kejap...kamu nie g tusyen tak?"

"...Oooo..mencelah.....sy tak pergi tusyen pon cikgu.."

Cikgu yang dah puas ati ngan jawapan students tu pon pergi la ke depan kelas....

Sambil cakap dengan nada yang kuat, dengan niat nak mengambil perhatian studentsnya yang tengah busy menjawab latihan...

" Classs...sorry, sy nak interrupt kejap....."

Dan dengan tak semena2...(cikgu tu pon terkejut)..
aku la tu...

"weih.....diamlah...cikgu nak mencela kejap...."
kuat pulak tu die sound kawan2 die yang laen....

hahahahaha...(gelak dalam ati secara spontan nie)

"kamu nie...sy nak mencelah la..bukan mencela...."

alahai.....comel betul...budak tu dah tertunduk dah...semua pandang die...

comel kan student2 sy nie...hehehe..(^_^)
mesti nnt akan rindu sangat keletah diorang nie...


No comments:

.:k.a.w.a.n:.

There was an error in this gadget