Thursday, April 22, 2010

Alahai aiman....

Salam....

Aiman...sape pulak si Aiman nie..hehehe..
ekceli, aku seniri pon tak kenal..kenal gitu2 je..Aiman nie anak makcik yang datang ngurut tuan umah aku...so, bila mak die datang, die pon ikut la skali..

Nak dijadikan cerita, ada skali tu, makcik tu datang malam..kul 9 camtu la..si Aiman nie pon, macam biasa, ikot la skali....tinggal die sorang2 kat kuar tengok tv..ak yang kebetulan ngan prepare pnp untuk klas fizik esok pon join la die..tp aku concentrate kat keje aku la..die pon layan la tv tu sorang2....mula2 aku tengok elok je duduk atas kerusi...

laz2...
-
-
-
-
-
-
-
-
-


AIMAN memang TAK KESAH....tido mana2 pon xpe..lena die tido...
bile dikejut..xnak balik...hehehe

4 comments:

siti nurkhijah said...

sodapnya tido.... budak2 mmg cam tu klu dah ngantok kat mana pun leh tido...

✿ shuhada said...

uihh dasat, awatla afiQ xcam tu hah, sonang den. hihihi.

Just_najmiE said...

taknak balik?.. haha, abes dia stay lah tido atas krusi tu?.. =P

salam singgah ya tuan tanah.. (^^,)

ummi maisarah said...

ijah: tu la kan....kalau dah penat sangat, ats krusi tu pon dah mcm tilam vono dah..kekeke

kakda: hehehe...masih xdapat bayang kalo afiq mcm nie...silap2 kusyen tu yg atas dia..hehehe

najmie: tu la..puas jugak mak die pujuk..laz2 mak die g amik air kt dapur....basahkan muka die..baru sedar sikit...tp cian la..jlan pon terhuyun-hayang dah...

(^_^)rerajin singgah ek...

.:k.a.w.a.n:.

There was an error in this gadget