Saturday, April 24, 2010

why........??????

(T_T)

hukhukhuk......tak suke wiken nie....

yela...patutnya sabtu orang duduk umah, rehat2...nie tak..kena datang sekolah pulak..sebab ape???

sebab nak ganti cuti raya puasa nanti...

tp...masalahnya....time raya nanti, aku ada lagi ke kat skolah nie...???

tak aci.....huhuhuhu....nape kena datang jugak.....!!!!

dah la budak form4 dapat pengecualiancuti skolah sebab form six nak pakai kelas dorang untuk MUET......

so, g skolah semata2 punch card je...sebaik bawa lappy...bole la jugak xplore2....

kalo tak..mati kering kebosanan kat sini...

masalahnye, aku tengok, cikgu2 nie macam epi pulak dapat datang sekolah ari sabtu nie..hikhikhik.....mau tak...dorang pon ade plan dorang seniri gak..siap wat POT LUCK ha...

so, kitorang yang tak bergaji nie...tumpangla seperut...(^_^)..
part mkn nie je yang aku suka sabtu nie....

p/s: petang nie turun tjung malim.....lalalalalal~

No comments:

.:k.a.w.a.n:.

There was an error in this gadget