Saturday, April 17, 2010

stOmach acHe...hukhukhuk....

Salam semua....

MORNING.......

herm...pagi nie, aku bangun tersangat la awal...bukan sebab lena sangat tido semalam, tp......disebabkan oleh kesakitan perut yang teramat sangat....

huuuuu...nak kata pms..bukan...aku xpernah rasa sakit yang teramat sakit macam tu...
mau tak..rasa sakit nie kat sebelah kiri jer..macam2 la yang aku pikir time tu.....sakit....serba tak kena...

baring salah...duduk salah...cangkung pon salah.....semua salah...

huhuhu....baru la ingat mati time tu..sampai macam tu skali tau aku sangat...sakit sangat..
last2...aku terus capai nset kat sebelah, kol kakda kat bilik sebelah...
nak bangun, dah memang takde daya dah...

lepas amik panadol, sakit aku macam tak berkurang jer..huhuhu...kakda terus bawa aku g klinik..memang vervous sangat bila kat klinik tu..takut sangat nak dengar penjelasan doc tu...huhuhu... dari simptom sakit aku nie, doc suspek aku maybe batu karang...hah...batu karang??

lepas wat urine test...doc ckap aku clear lg dari batu karang atau ape2 jer penyakit yg kronik...tp doc nasihatkan aku minum banyak air n tak makan pedas2....huhuhu...
n banyak la ubat yang aku kena makan...

tp xpelah..as long aku tak rasa sakit macam pagi tadi dah, makan ubat banyak pon takpe....

untuk renungan bersama....aku share ngan korang...bile jadi macam nie, baru la rasa nak cari info pasal batu karang nie...

http://www.ipislam.edu.my/index.php/artikel/read/100/punca-batu-karang


1 comment:

✿ shuhada said...

huhuk scary. hopefully acu xdok la sakit tu eyy.

jgn lupa mkn ubat, jgn lupa minum banyak2, ok. pis!

.:k.a.w.a.n:.

There was an error in this gadget