Monday, March 1, 2010

welcOme mE....~



Selamat pagi pelajar....

eh...silap...

morning classsssss....

hehehe..lamanye xjenguk page sendiri..

sian aku kan..dah berabuk pon page nie..lahai..

sibuk la kan...plus internet lak kat bilik guru nie jer yang ado..

so, nak citer ape arinie ek..

mesti korang tertanya2..macam mane life aku skang..

life aku...sangat bez dikelilingi students yang xbenti2 nak berborak n klakar..

tp agak kucar kacir sbb supervisor dah mulakan operasi ambush kitorang kat skolah2 nie..

huhuhu(T_T)

korang doakanlah aku ek..takot...tp aku awal2 dah gtau students2 aku pasal nie..sebaikla dorang nie senang nak handle n bg kerjasama...kredit la kan..

tp..tetap neves..macam mane ak..korang ade tips tak..

penat la ari2 nak kena prepare...orang laen rileks jer kan...bile lecturer call baru la wat preparation kan.....

sungguh tidak aci..

ok la..nak g cari gambo dulu..then nak attach kat niu entry..
tggu ek...(^_~)


No comments:

.:k.a.w.a.n:.

There was an error in this gadget