Monday, March 22, 2010

fUluS kU melayang....(T_T)

Salam...

lahai..pagi2 isnin aku dah kene terjah ngan studenys..tuntut janji aku dulu...ingat tul dorang nie..

hehehe..ekceli, aku ada janji ngan dorang, kalo dapat A maths test aritu, aku bg adiah..
pg2 masuk kelas dorang...beria nak bncang jawapan test ritu..

lahai...tak ku sangka..11 orang dalam kelas D tu (kelas keempat lam ranking dr 9 kelas) dapat A..
nak2 pulak..dorang tuntut nak big Mac..haish..sebulat suara lak tu...

eh..aku ade appoinment skang...nnt aku story len ek..tak sabar nak share ngan korang performance dorang..hehehe..

Tata..(^_~)


3 comments:

siti nurkhijah said...

wah....syok la dapat cikgu cam ni..
klu cam tu aku jugak nak jadi anak murid hang...boleh?????

contest tu aku kasi la hang join tp jgn lupa gebang2 kat visitor hang...

Nurul Harun said...

mmm, saya pun dpt a juga!!! (tipu sunat) ehhehe.

ummi maisarah said...

ijah =>hehehe...bukn senang nak dapt ckgu yg baik lg gorgeous skang nie...(^_~)

Nurul =>hehehe..

.:k.a.w.a.n:.

There was an error in this gadget