Saturday, October 31, 2009

pEnat bUt tOtally haPpy...

Salam...

herm...minggu lepas (since dah nak masuk minggu baru pon nie..) aku berjalan jer..dari hari selasa tu. sampai la petang tadi..

ekceli, selasa tu aku kuar ngan best buddies aku kt UPSi nie..sape lg kalo bukan nana, mimah n misah..herm..1st time aku kuar g kl ngan mimah n misah nie..plan asal kitorang nak g OU..tp since kitorang pon xtau sangat jalan nak g situ..so, kitorang terjah jela tempat mana yang mampu...times square la yg kitorang terjah tu..since weekdays..xdela ramai sangat orang..na jalan2 pon rasa sonok sket la..


sampai jer tS, kitorang terus terjah GSC beli tiket..sebaik la berstatus students lagi..dapat la student's price..then, sementara tuggu nak tgk citer papadom tu..perut pon berkeroncong..nana sejeskan g makan kat Vivo..sedap..aku paling suke mushroom su die..abisla mushroom sup mimah aku bedal..hehehe..oriental baked rice die pon sedap..memang puas ati la plus puas bergambarla kitorang kat sana..

lepas menggembirakan perut masing2..dengan wajah n mood yang ceria,kitorang pon window shopping la kejap.then, kul 3.15, kitorang pon gerak la...papadom..here we come...cite die sedap sangat..aku n mimah bole ontrol lagi even banyak part yang menyentuh jiwa kecil nie..misah n nana la..beria dorang nangis..hehehe..memang patut pon..tp citer nie memang sampai la msg die kt kitorang...

kul 5.30 camtu..citer pon abis..dah siap2 kesat airmata masing2, aku pon berpisah la ngan dorang..coz, aku akan ke umah kakda till saturday(^_^)

1 comment:

shuhada said...

waaaa berjurai ayaq mata..
p/s: nice template.. hehe

.:k.a.w.a.n:.

There was an error in this gadget