Monday, October 12, 2009

Pagi YanG cErah ~

Salam....

Pagi yang cerah nie tetiba ade hujan renyai..ekceli..bukan nak cite tu...arinie aku rasa macam mood sangat ok..huhuhu....assignment fizik tenaga dah siap..model pon sukses....so..berbunga la sket..permulaan minggu nie berjalan dengan lancar..hopefully smpai penghujung mggu nie la..

Pagi td, bangun takde la awal sangat, then siap2, g kampus hantar asimen.. Dr takde kat kat bilik,tp aku tengik depan bilik die ade dah beberapa asimen..so,aku pon letakkan sekali la asimen group aku tu...

Balik tu...konon nak g library..nak siapkan tutor Quantum..tp,ujan lak..(hehehe..alasan sebenarnya..)..tp memg ujan la..ujan panas..lama2 makin lebat lak..since aku lebih dekat dengan bas stand,so, aku decide balik umah jer..wat kat umah...

Balik dalam mood yang epi,naik bas,bas terus gerak..then sampai umah...pumya sonok, sampaikan tudung aku tersangkut dekat pintu bilik...waaaaaa..sedey..koyak..punya la besar momentum....hai...dua sem lebey aku tinggal kt bilik nie..arinie la tudung tu nak tersangkut pon.. xpela..mood tetap epi..cari tudung lain tuk kelas petang nie..krim pon ok la kn..

karipap nie makin sedap lak even semalam nyer..heheh

Lepas mengomel pasal tudung..perut tetiba rasa tersangat lapar..huhu..nana dah makan megi..aku??xmo la megi....tengok2 kat atas meja makan..jumpala karipap man bagi semalam..waa...sedap nie..semalam kenyang sangat dah..xbole nak makan..bubur kacang man antar tu pon xabis makan...so, panaskan semula karipap tu..herm..makin sedap lak karipap nie...
aku makan dua..nana makan dua..lg satu..pakat malu2 nak abiskan...tgk la nnt cam mane..hehehe

Tengah ari nie xdecice lagi nak masak apa..barang dapur pon dah makin kurang..nak kene topup la...skang nie..nak siapkan tutor..malam nie maybe ade meeting projek TFP..kalo abis awal,bole la stadi quantum sket...=)


No comments:

.:k.a.w.a.n:.

There was an error in this gadget