Wednesday, October 21, 2009

Kelas penuh emOsi.......


Salam......

Memandangkan minggu nie adalah minggu ke-14, nie bermakna, minggu nie adalah minggu terakhir kuliah untuk aku di UPSI nie..herm...sedih...lepas nie, study wee, then exam..masuk sem depan, dah g skolah..no more student's life coz i'm gonna be a teacher..perhaps...

Semalam..ade perbentangan untuk projek TFP3013. Untuk kumpulan kami, nana dan aku la yang membentangkan..waa..laz minute jugak siapkan montaj suma...tapi alhamdulillah..sumanya sukses..masa aku bentang tu..dah ada sikit perasaan sebak...yela...aku rasa sangat terharu bila pk2 balik usaha kitorang suma untuk jayakan program yang kitorang rancang senirik nie..banyak pengalaman yang aku dapat..aku paling terharu bila tengok usaha nana especially la n yang lain2 tu...penuh comitment...yela..grup kitorang ade 16 orang jer member dan kesemua girls..n 80% of us xpernah ada pengalaman kendalikan program besar nie sendiri..banyak kesukaran yang kitorang rasai..


So, bila bentang semula refleksi tu...emo la seketika..hehehe....

video

then...lepas selesai 2 grup bentang(memang ade sua grup je yang bentang pon)...Dr Nurul amik alih kelas....siap mintak maaf lagi...aku rasa kelas TFP nie banyak sangat bagi aku pengalaman untuk jadi ckgu nnt...yela..macam mana nak mengajar,pengalaman mengajar sorang2 kat depan kelas, buat lesson plan n macam2 lagi la...Dr Nurul pon sangat bez...bila die mintak kitorang semua bangun n bersalam2..memang tersentuh la..laju jer air mata nie turun...huuuuu...sedih lagi...bila pk nnt dah xjumpa dengan yang lain2 dah...

herm...aku paling sedey bila salam dengan dila n nana..ntah la..dengan ad ok la..mungkin sbb aku praktikal dgn ad..so, sem depan jumpa lag...tp dengan dila nie,aku kenal rapat ngan die dari sem satu...parents pon dah kenal,famili pon kenal..tempat aku kongsi masalah, suka, duka...suma la...skang nie terpaksa lak kitorang separate..memang sedey sangat....


nana lak aku rasa rumate terbaek aku jumpa selain misah (matriks)....n nana jugak rumate paling lama la tgl ngan aku..setahun setengah kitorang jd rumate..na,u memang bez...sori tau kalo kadang2 tu i macam k o sket..huhuhu..but u know..i ske n epi stay dengan u..hehehe..nyanyi same2...gosip same2..tgk nur kasih same2...makan tu of coz...i admit la..i plg akan ridu u punyer ikan sepat masak lemak cili padi n lontong...sedap..hehehe..tp u pon kan...mesti rindu sambal belacan i kan..(pekasam u don woory tau..dah ade supplier kan..) =)


herm..ok..enough 'bout dat.... nie ade sket la nak share...


Nie la rakan seperjuangan aku sepanjang aku di UPSi nie...

credit to nana for uploaded the pics...=)


2 comments:

shuhada said...

hala halaa.. acu memang emo.. hehe.. nak ceria balik, mai sini, meh..

meaa said...

hehehe...tu la...niat dihati memag nak p cna pon...tp nak bg settle dule keja kat cni..wat cepat2..nnt bole la p cna lepas present tesis isnin nie..wish me luck!!!

.:k.a.w.a.n:.

There was an error in this gadget