Saturday, August 15, 2009

Tom Yam pElik...

Semalam, lepas penat jalan2 kt pesto konvo, ktorang yang kelaparan nie pon cari la port tuk mengenyangkan perut nie.. oleh kerana tersangatlah lapar, ktorang men terjah je kedai yang mana sempat..punyer la lapar..ish3...

Tengok kat senarai menu, ada sup fish ball..cam sedap jer kan.. tp, pagi tu sup xde lagi..yang ado tom yam jer..tom yam pon tom yam la.. so, tomyam fish ball pon di orderla..

Lama jugak la menunggu..aku pon xtau ape yang akak kedai tu wat smpai lama sangat..walhal, tomyamnyer dah siap seperiuk..
finally...smpai jugak tomyam yang dinanti..ni la rupa sebenar tomyam fish ballnyer..

pelik sgt bila tomyam nie letak taugeh..rasa die pon trus jd agak lain..

xbole nak abiskan dah...mkn yg ball2 jer..bihunnyer xmkan pon.. Rm5..

Untungnyer org yang niaga nie..dah la sangat mahal..xder la banyak mana pon..n paling mematahkan selera bila die letak taugeh..kalo tau..aku dah ckp awl2 dah xmo letak taugeh tu.. sup bole la tahan lagi..nie tomyam..herm...

No comments:

.:k.a.w.a.n:.

There was an error in this gadget