Monday, August 10, 2009

flora~ria...


Pesta flora nie di Putrajaya.Kebetulan aku pon stay di umah kak aku kejap.N family aku pon datang jugak,so kitorang pon memeriahkan la pesta tu wiken tu...so hot...terik betul..elok sangat la..kitorang kuar pon noon jgak la..


Afiq (the gantEng boy) maintain lagi nie..Time nie sis aku ngah carikan topi untuk Afiq n kakak die..kakak die???


Ha...dah berpayung dah pon...si kecik nie mane boleh panas..hehehe...cam princess die cakap..tp,payung yang agak lebar nie dah berjaya menglanggar beberapa org la...hehe...so,kitorang dengan sepantas kilatnyer kene carikan gak si kecik nie topi..


Yes....!!finally dapat gak topi yang sangatlah somel tuk si kecik nie..dah terjebak ngan flip flap lak...tgk kat keta acik la tu terus nak jugak..nak letak kat keta ayah tak bole dah..so,keta mama la sasarannya...hehehe


Ramai betul orang...even panas terik time nie..tapi,memg bez la pesta flora nie...decoration dier cantik2...




nantikan flora~ria part II ek..

No comments:

.:k.a.w.a.n:.

There was an error in this gadget