Monday, November 16, 2009

thanx malaysian...(^_^)

Salam...

semalam aku dah gtaukan yang arini aku nak g umah kakda. so, lepas settlekan segala urusan kat kampus nie, aku pon gerakla g umah kakda..

nak djadikan citer, nak sampai je dekat tol duta tu..perot aku nie meragam sangat2..

huhuhu...

korang paham2 jer la ek...

aku ingatkan kejap jerla..tp dah sampai ke pudu pon perut nie sakit2 lagi...huhuhu...dah meremang bulu roma aku tahan sakit nie..

terusjer aku g ltak beg n g toilet.terduduk aku kat toilet tu tahan sakit..

waaa....
kalo nak beranak camnie ker sakitnyer ek..huhuhu....
i,m so in pain at da moment..

aku msg kakda,cakap aku nak rest kat surau dulu..really need some rest n i don't think that i can walk proper at dat time...

then....

pk2 semula..better aku staight jer g umah kakda..nek star g tsik selatan, then tukar naik erl g ptrajya..so..aku pon kuatkan semangat g stesen plaza rakyat..dengan harapan perjalananaku lancar tanpa disoal oleh penjual2 tiket tu...huhuhu..

dalam star tu, aku kene diri..sekali lg dugaan...bole ke aku tahan...badan dah rasa seram sejuk nie..bepeluh2 aku tahan sakit....(T_T)

sampai stesen pudu,aku memang xbole kontrol kesakitan nie..dengan muka yang cun yang sememey tahan sakit nie..aku pon dengan selambar mintak indian guy nie bg aku sket space nak duduk..sebaik la that guy so adorable n gentle..trus die bg aku duduk..

sedar2..dh kat stesen miharja..omg...aku tersalah naik tren.. suppose aku naik tren ke sri petaling...see betapa aku in pain n nak cepat sampai..mane tren yang dtg, aku men naik jer..

trus jer aku turun kat miharja tu..g jumpa guard kat ctu..sekali lg...baiknya insan2 di malaysia nie....terharu aku..di dalam kesakitan...terus aku kol kakda...

waaa......
nanges terus aku time tu.....sakit woooo..sape yang pernah rasa nie tau la ka...

pas nanges sorg2..aku kuatkan semangat gak..tukar tren amik yang sri petaling lak..kali nie memang kena make sure aku tak slah naik tren lg la....huhuhu...

finally, kakda kol..ckp suh aku trun jer kt sg besi.kakda dtg pick aku kt cana..berbunga2 aku...nasib baek lam tren nie ada tempat duduk...

pa pon..thousand of thanx to the indian guy..n also to staff at miharja station...

selamat gak aku sampai umah kakda nie...
(^_^)


1 comment:

tiongTiong coming... said...

salam,

new update from my shop http://feltwishes.blogspot.com

felt necklace,hairclip, mobile keychain...

visit me sometime k

.:k.a.w.a.n:.

There was an error in this gadget