Sunday, November 15, 2009

tErinGat pulOk....

Salam...

aduh..punyer la terlalu excited state ngemaskan barang2..sampaikan abis semua baju2 aku packing skali..takder baju basahan pon..

haaaaa...

laz2...

aku terpaksa pakai apa yang ado..pants lak disponsor oleh denim nana..wakaka
tak pernah aku pinjam suar orang nak dipakai berhari2..sebaikla esk dah nak g umah kakda..so, xderla aku segan sangat ngan nana..

td teringat ade lagi seket yang belum siap kemas..godek2 bawah katil,ada satu lagi beg tarik..

mak aiiii..berhabuk...nampak sangat la tak pernah terjenguk kat bawah katil ni...allllaaa..korang pon same kan..ntah2,,lagi teruk..aku kire ok lagi la..labah2 jer pon yang ade..hehehe

tengah lap beg tu..tingat la kat ex-rumate aku masa aku nginap kat kolej dedulu...kak ana...


ade kenangan sebenarnya dengan kak ana nie pasal beg..time tu aku dah abis exam,so nak balik dah la nie..kak ana bukan memang excited nak amik gambar aku yang gorgeous nie...so,aku pon melayan la...


snap sini,snap sana..posing sini,posing sana..laz2 ade g lima minit jer aku nak keja bas kat depan kolej..waaaaaasempat ker..nak turun lif lagi..nak lari2 lagi..

nie antara pic yg k.ana amik la..nak jdkan kenangan katanya

nak jadi citer..tengah kekalutan tu, kak ana pon offer nak angkat beg aku tu..skali...

prappppp...

korang agak2 ape la.....

tangkai yang tarik beg tu..hala..aku tak tau aper official name die..ha, tangkai tu la..patah sbelah..

hukhukhuk..camner aku nak tarik beg nie..dah la kembung semacam...

hadus..ngah aku can ala2 neves tu..kak ana pon trus masuk bilik amik selotape..waaaaa..kagum n terharu aku..terus die balut tangkai tu..kelakar aku tengok..malu ade, sedey ade...suma ade la...hehehe..test2..bole tarik..sempat la nie aku smpai pudu..ala..beg tu pon kat tempat barang je pon atas bas nnt..takkan la aku nak menarik2 beg tu atas bas kot kan..haish..~

hahaha..tu la antara kenangan aku ngan kak ana nie..


No comments:

.:k.a.w.a.n:.

There was an error in this gadget