Thursday, September 17, 2009

Me kari kt bazar sedap=)


Salam..

Sepanjang ramadhan nie jer..serasa aku, dkat 2 or 3 kali la aku rotate makan me kari kat gerai yang sama...dedap..even xde ltak ayam, kari die tu saje pon dah sedap.

Apa yang ada dalam me kari tu juz meat ball n kerang rebus. tp dak cukup wat aku terliur..huhu..sedap...mane nak cari ek me kari tu lagi lepas nie??xpernah pon jumpa pkcik tu sebelum nie..kt pasar malam pon memang xder la..

mesti lpas nie aku akan tringat dkt me kari nie..sedap sgt..dah la sem nie laz aku d tanjung malim nie..


No comments:

.:k.a.w.a.n:.

There was an error in this gadget