Sunday, September 6, 2009

laksa oh laksa

Salam...

Dah lama sangat aku teringin nak makan laksa nie..laz aku makan laksa time g kalumpang ngan geng bas skolah.. semalam, kak nisa (housemate aku) yang jugak asal orang kedah buat laksa untuk berbuka.tp die prefer bihun dengan kuah laksa.. satu benda yang aku baru belajar dari dia, kuah yang takde bunga kantan tu digantikan dengan serai..impress rite??..n one more things, yang nie bukan aku sorang jer pelik,abis seisi rumah tu pelik..jenuh jugak kak nisa nak menjawab.. laksa makan dengan sambal belacan..memang multi malaysian la kak nisa nie..

tp..aku xsempat rasa pon..kak nisa ada jemput makan..tp dah malam tu kuar makan ngan geng2 bas skolah n mengenangkan soto yang tak terusik tu..aku postponed la niat aku tu..teringin tu memang ado..

laksa utara nie memg fav aku lah..

laz2..esoknye g pasar malam..cari laksa..hehehe...fuh..memang sedap la.. puas rasa... dah lama teringin..once dah jumpa,dapat yang sedap lak..alhamdulillah..licin aku makan..

No comments:

.:k.a.w.a.n:.

There was an error in this gadget