Saturday, September 5, 2009

kasut lagi....

Salam..

Sejak pakai kasut tempoh ari..dah dua kali kaki aku melecet..menyampah la..nak jalan g kelas pon tak selesa..nie suma gara2 peraturan yang ala2 xde rasional tu la..hish.. yang aku tengok,dorang pon wat peraturan tu hangat2 tahi ayam jer..ape tak nye..minggu 1st tu je pak guard berkobar2 memacakkan diri kat tiap2 pintu masuk n menyaman students..masuk minggu ke-2..hermm..bagai dikata..students yang pakai sandal tu bersepah2 lalu depan dorang,dorang wat derk jer.. hish..xpaham aku..

Katanya nak suh menutup aurat..tp apa rasionalnyer bagi yang free hair terpaksa berkasut tutup gak nie..hadoila..pendekatan tu xmenyeluruh langsung..aku lak..memg nak pakai sandal..tp takut kang kene saman..melayang la duit lagi..dah kena saman satu hal..nak kena g sesi kaunseling lak..ish..kesalahan tak pakai kasut bertutup nie dah macam kena tangkap basah dah nie..

sabo yer ummi....

No comments:

.:k.a.w.a.n:.

There was an error in this gadget