Thursday, September 17, 2009

A day b4 balik raya!!


Salam..

Semalam sepatutnye aku takde kelas langsung.nana jer ade lab macro pg tu. tapi memandangkan aku belum lagi g survey radas untuk aku wat demo harinie,aku kuatkan jugakla semangat g kampus pagi2 tu..tp, kalo dipikir2 balik, bagus jugak aku g lab tu. atleast aku dapat gak tengok macam mane kgkawan aku present.

Aku stay kat sana sampai kul 11. Selesai jer klas n survey radas, konon2 nak balik la..tp geng2 bas skolah nie ajak bergambar skali..so..ape lg..ktorang pon snap2 la.. g pon,belum lg ada pic d makmal baru nie..


nana so cheerful..hehe

we tried to imagine like we ol on the banana boat!!

No comments:

.:k.a.w.a.n:.

There was an error in this gadget