Wednesday, January 13, 2010

berabUk???

Salam...

Selamat Tahun barU kawaN-kawaN
rasanya belom terlambat lagi kot nak wish..huhu

blog aku dah bErabUk ker???...(refer pada kata2 kakda kat green karpet sebelah nie)...

ape la kakda...mana ada berabuk pon...
shining lagi tau...
tgk..bergemerlapan tau...
cuma citer je xupdate2..

hehehe...

ekceli..got so many things nak story..rasa2 patut distorykan ke tak ek..

patut ke tak..patut ke tak..patut ke tak..

mestila PATUT kan...

alaaaa...i tau..korang2 mesti nak tau gak kan story2 nie..
coz sory2 nie len dari story2 yg kat dalam tv tu..

haaa..ape yang lain...

nak tau la tu kan...kan...

ok..ok...

yg lainnya...story2 nie semuanya ada kena mengena dengan yang idop mahupon yang telah meninggal...(^_~)

see....kan aku dah gtau..
memang lain kan dari yang dalam tv tu..

so, daripada aku meneruskan kemerapuan n kemerepetan nie..baik aku mengarang story2 tu kan..

tata...


No comments:

.:k.a.w.a.n:.

There was an error in this gadget