Thursday, January 14, 2010

bil letrik melambUng...



Salam....

ha...nie bukan bil letrik mane2 atau sape2 yang melambung..nie bil letrik umah aku yang melambung sepanjang aku kat umah nie bercuti..hehehe..sorry mak..

mau nya tak melambung bil letrik tu..dari pagi smpai ke malam asyik mengadap tv tu jer..
aku rasa la kan..kalo tv tu bole bercakap,mesti die cakap rindu aku skang nie kan..

hahahaha...

perasan..ntah2 tv tu naik menyampah kot..

balik jer umah ritu, aku terus follow sehati berdansa...sonok tgk pasangan artis nie nari..belatih penuh komitmen,,paling aku ske dira..tp dira xsempat final..ape pon..aku kagum la ngan kesungguhan dira n her husband nie..


lepas tu..awan dania musim kedua...tu pon aku ske..ske tgk karakter yang scha bawak..bukan aku jer tau yang ske tgk awan dania nie..kakak farah sufiyyah pon suke..smpai danial dipanggilnya awan danial..hehehe..cite nie xabis lagi..hope dapat la follow citer nie kt uyube ke kan..


nenek kebaya antara slot lagenda yang aku follow dari awal smpai episod laz..sedap citer tu..bile tgk jer citer tu,terus rasa nyampah kat raisuddin yang bawa watak ayah lam cite tu..huhuhu


nie lagi satu fav drama....cik ah cik nin...telatah dua orang bes fren yg kelakar...sorang dengan lurus bendulnya, yang sorang lagi tu lak asyik berangan jer...tp aku xpuas ati ngan ending die..macam tergantung je..ade next season kot..


cite indonesia atau sinetron pon aku tak ketinggalan gak..sekar la fav aku n mak aku skang nie..ekceli kadang tu bosan gak tgk betapa naivenya sekar tu..tp tetap nak tau flow citer tu smpai abis..punya tak sabar..episod laz tu aku dah tgk kt youtube dah..hehehe

kat tv3 lak skang nie aku ngah addicted ngan citer tasbih cinta...citer die sedap..lagu die pon sedap banget...suke la...


selain tu..aku suke gak tgk hallmark channel...mcm rancangan the biggest loser..smpai 2 season die aku sempat follow sepanjang aku kat umah nie..hehehe..aku suka tengok semangat dorang nak ubah cara hidup dorang..sangat mengkagumkan..


amazing race pon sama..setengah season tu aku dah penah tgk dkt tv3..tp since masa terluang tu banyak..so, aku layan jer la lagi skali...hehehe..bez..especially season yang ada nick n starr nie..


laz but not least, skang nie citer senja permai lak..suke tgk kelatah famili2 tu...tp..xsempat la nak follow citer tu..skali lagi aku sangat mengharapkan ihsan youtube..hehehe..


ha..so, korang tau la kan nape bil umah aku melambung dengan tingginye bulan lepas..hehehe

No comments:

.:k.a.w.a.n:.

There was an error in this gadget