Sunday, January 17, 2010

new life...new environment...new mood..new spirit..

Salam...

herm...tgk entry aku kali nie..sumanyer new kan...agak2 korang..nape la ek..

where am i??

aku dah kat kl skang nie..alaaa..seperti yang aku dok canang dalam beberapa entry aku sebelum nie..aku kan nak g praktikal kat skolah..bakal ckgu la nie..

ekceli..terus terang aku cakap..aku tak suke environment yang baru nie..aku tak suke dengan kesibukan kl nie..korang yang dok kl nie ader tips tak macam maner nak menghappykan life aku skang nie??

rumah sewa yang aku dapat skang nie not bad la..bilik pon ok...suma ok..nak pulak denkat dengan satu ipts nie..so, makan senang, kemudahan lain2 pon senang..tp tu la..boring..

ok..tu je la kot nak luahkan skang nie...

tak der mood la..huhuhu..

p/s:ekceli home sick lagi nie..(T_T)

1 comment:

✿ shuhada said...

home sick?? hehehe...

.:k.a.w.a.n:.

There was an error in this gadget