Monday, June 27, 2011

mC ^__^




Salam semuanya...

seiring dengan menyahut dasar 1 Murid 1 Sukan, sekolah aku pon tak ketinggalan mempraktikkan 'sukan sepanjang tahun'..macam mana tu??

haaaa..kalau dolu2 sukan tahunan sekolah, bulan 3 akan berlangsung, tapi sekarang, bulan 6 baru diadakan..(memang terkejar2..mana dengan nak key-in markah, report untuk bertemu waris lagi..)

aku?? aku tak ketinggalan la tersenarai sebagai individu yang agak penting la dalam event ni..agak2 korang, ape peranan aku ek.. haaa..korang jangan terkejut pulak, tahun pertama posting, dah kena jadi mC ataupon juruacara majlis..serius neves..


lagi neves bila yang nak datang merasmikan tu pula ADUN Sungai Rapat. for sure la kena formal kan..


nasib baikla ada raptai..terpaksa la (ayat cover je ni) burn kelas dua hari berturut2..hehe
tapi seronok jugakkan jadi mC ni..semua orang fokus pada butir bicara percakapan kita..heee..

korang layan je ek



p/s: korang penah xjadi mC..tak kire la masa skolah ke, atau pon dah keje..


♥♥♥♥

No comments:

.:k.a.w.a.n:.

There was an error in this gadget