Sunday, July 19, 2009

setem...

salam...

semalam aku, nana n ad g tengok tayangan perdana filem setem. ekceli filem tu akan ditayang 31 julai nie..nama pon tayangan perdana kan..mesti la filem nie julung2 kali ditayangkan kan...hehehe

punya la ramai nak tgk citer nie,smpai ktorang tepaksa ambil sesi kedua...suppose tayangan tu dkt panggung budaya..ktorang dah la bejlan kaki dr bus stand kt pntu timur tu ke panggung budaya..smbil2 berposing la kan since ktorang smpai agak awal..tp bile smpai jer kt cna..cam pelik jer..xmeriah lagsung...sorang pon xder kt luar panggung tu..kenderaan pon langsung xder kt kawasan parking...huhu..ktorang salah tarikh ker..dah la kt tket tu xder pon tulis tarikh..juz ada waktu sesi tayangan jer..mcm2 la andaian ktorang wat...sebaikla nana tetiba nmpak memo yg saiz die separuh A4 jer gtau ada perubahan tempat...ape la...sebaik nmpak..lau xnmpak...kan rugi dah tiket tu..

tengah tunggu bas nak g kampus nie..

on d way nak g panggung budaya..



dah smpai auditoriom (tempat tayangan tu), mengah jugak la...tp, posing tetap posing....hehehe..bila pk2 balik,klakar lak...yela,ktorang jer yg agak xcited bergmbo nie..ader la mata2 yg memandang...nk join skali kot..hehe..yela..dh 10.20 dah..lom kuar lagi org sesi pertama nie..ktorang kt luar nie dah ala2 nervous dah...


nie la poster cte setem nie..tp cam renyuk dah kan..

finally...dapat jugak ktorang tgk citer Setem nie....bez..klakar..nnt jjgn lupa tgk tau..

wajah2 kegumbiraan..

No comments:

.:k.a.w.a.n:.

There was an error in this gadget