Saturday, April 11, 2009

what if he's not romantic???

hello...

herm...since sorang2 jer kat umah nie...macam2 mende la aku terpikir...wat if your partner(bf la) tak romantic ek..unless korang memang tak suke yang romantik pon...ni pada yang die suke bf die romantik...tp alih2 dapat yang tak romantik lak...

ekceli,ape yang korang paham tentang romantik nie eyh???adakah kalo bagi bungae or chocolate tu dah kire cukup romantik??or kene ade candle lite dinner bawu dikire sbagai romantik...or kalo bf korang bagi handmade card or gift baru korang classified sbagai romantik ek....

herm..pada ak..my mOk xder la romantik pon...aduh...sumtime to quite bosan gak...yela..cam takder perasaan lak tengok die..hehehe...sory mOk...tp,sumtime,terover romantik lak..siap wat suprised lagi...ak pon konpius...tp once i realize pasal mOk ak nie..he will do what he think rite..n mood die sukat la nak jangka..

since my mOk nie tak der kriteria romantik nie..ak ignore je la..tak ade pon niat nk cari yang lain ker..cari sparepart ker..hehehe...coz..romantik tu bagi ak satu bonus jer...ade tu kire betuah la gak..tp kalau takde...doesn't matter..life goes on...am i rite??




No comments:

.:k.a.w.a.n:.

There was an error in this gadget